Balkan Jewel Resort Area Betolovoto, P.O. Box 62 Razlog 2760, +359 747 98 111

Църквата Добърско и Рилският МанастирRila-Monastery-1-0

Рилският манастир

Най-големият и най-известeн източно-православен манастир в България е Рилският манастир. Той е кръстен на известния български светец и отшелник свети Иван Рилски. Този манастир е сред  прекрасната природа Рила планина и е на около 1 час с кола от Балканско Бижу.

Манастирът е високо в планината, където можете да дишате чист въздух и да видите как този светец е живял през 10 век в една пещера, без каквито и да било материални притежания. Тази обиколка е иделна не само за вярващите, но и за хората, които обичат природата и ще могат да се докоснат дотова свято място. Обяд и водач също могат да бъдат уредени.

 

За повече инфорамция за нашия туристически пакет за манастир, моля натиснете тук.

Dobarsko Church & Rila Monastery Tours

Добърско

Една стара църква в това трдиционно село е връхната точка на тази екскурзия, защото има много впечатляващи картини, които могат да бъдат намерени в тази църква, включително една картина, където Исус е представен с помощта на превозно средство, подобно на космически кораб. В Добърско може да посетите и 24 м водопад. Приключете обиколката си с един типичен обяд в една от традиционните механи.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Call Now